TV EYE predstavlja novi singl, sviraju s Električnim orgazmom u Tvornici

Spot za ‘Friend zone’ sniman je u Tvornici kulture.

TV Eye (foto: Press)

Zagrebački rock ‘n’ roll kvintet TV EYE objavio je svoju novu pjesmu pod nazivom “Friend zone”. Naziv pjesme na hrvatskom jeziku je “prijateljska zona” , a pristupili su toj temi kroz prizmu humora i autoironije. S obzirom na to da su svi članovi sastava već u zrelim godinama te posjeduju izvjesno iskustvo, takve nesporazume ne doživljaju melodramatično ili traumatično već kao nešto čemu se uzajamno mogu nasmijati i potom nastaviti dalje bez zamjeranja. Sve to pretočeno je u dinamičnu, žestoku i plesnu pjesmu s duhovitom lirikom.

“Friend zone” prati moćan crno-bijeli spot koji savršeno prikazuje intenzivnu energiju same pjesme. Lokacija snimanja je poznata Tvornica kulture u Zagrebu, a režiju, kameru i montažu potpisuje bubnjar benda Igor Cecelja.

“Svaki dio, od inicijalnih ideja do konačne montaže, bio je izazovan, ali i izuzetno kreativan. Htio sam da spot prenese energiju našeg benda i poveže gledatelja s emocijama koje donosimo na pozornicu. Tijekom snimanja, pokušavali smo održati autentičnost, ne samo vizualno, već i u zvuku – kako bi svaki trenutak izgledao i zvučao kao da ste s nama”, istaknuo je Igor Cecelja.

Cecelja je opisao proces rada na spotu kao uzbudljiv i naglasio je da je imao priliku spojiti svoje dvije strasti – glazbu i režiju. Također, dodao je da su se tijekom snimanja često smijali te da su mnogi od tih trenutaka završile u finalnoj verziji spota. Spot, kao i bend, odražava opuštenu i zabavnu atmosferu u kojoj je kreativnost uvijek povezana sa šalom i dobrom zabavom.

Osim novog singla, bend je najavio i to da će nastupiti kao predgrupa na koncertu Električnog orgazma u Tvornici kulture 16. studenog na kojem će kultni bend obilježiti 40 godina albuma “Kako bubanj kaže”, a na zagrebačkoj pozornici će im se po prvi put pridružiti i jedinstvena gošća, proslavljena glumica Anica Dobra.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Uncategorized

Idi na Vrh
X