U prodaji je live album Bajage & Instruktora ’40 godina Pozitivne geografije’

Bend večeras svira u rasprodanoj Areni Zagreb.

Bajaga & Instruktori (foto: Matej Grgić)

U prodaji je CD, Blu-Ray i LP izdanje legendarne grupe Bajaga & Instruktori “40 godina Pozitivne geografije”. Album sadrži snimke s koncerta održanog 18. travnja ove godine u punoj Tvornici kulture u Zagrebu. Upravo su na tom koncertu obilježili četiri desetljeća od izlaska njihovog prvijenca “Pozitivna geografija”.

Ovim izdanjem obožavatelji koji su prisustvovali koncertu mogu se prisjetiti nevjerojatne atmosfere te večeri, dok oni koji nisu bili tamo imaju priliku osjetiti čaroliju ovog događaja. Aranžman su napravili Bajaga & Instruktori, a produkciju i miksanje potpisuje Goran Martinac iz Croatia Records Studija. Uz same snimke, izdanje sadrži i knjižicu sa slikama s koncerta.

Bajaga i Instruktori jedan su od najvećih pop-rock bendova u regiji, iza njih je 13 studijskih albuma, a pjesme s “Pozitivne geografije” slušaju se i danas te zvuče podjednako svježe i autentično.

U 40 godina postojanja, ova kultna grupa svojim je pjesmama ispisala neke od najljepših stranica regionalne glazbene scene. Legendarni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga potpisuje preko 170 pjesama pisanih za bend, ali i za druge izvođače, koje će uskoro biti objavljene u knjizi poezije.

Povodom četiri desetljeća stvaranja krenuli su na turneju “Samo nam je ljubav potrebna” kojom će obići 40 većih gradova diljem regije. Večerašnja postaja je rasprodana Arena Zagreb gdje spremaju višesatni koncertni spektakl.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X