Oxajo predstavio treći singl i video spot ‘Moje vreme’

Indie trio iz Beograda – Oxajo, koji čine Dušan Strajnić (Stray Dogg), Dario Vuksanović i Marko Ajković, predstavljaju novi singl ‘Moje vreme’ zajedno s pratećim video spotom.

Oxajo (Foto: promo)

U pjesmi “Moje vreme” gostovao je i Đorđe Ćulafić poznatiji kao Džordži koji je dodatno začinio ovu već misteri-oznu numeru. Publika je Džordžija mogla zapaziti nešto ranije tijekom ove godine kao finalista na Pesmi za Evroviziju, nacionalnom izboru za srpsku pjesmu predstavnicu na Eurosongu.

Ideju za spot je pokrenula Staša Bajac, dok je Marija Strajnić bila snimatelj. Za kostime je bio zadužen Ashok Murty, a za miks i master pjesme Boris Mladenović i Dario Vuksanović.

“Imamo novi spot gde su kreativne ideje spojili Staša Bajac, Marija Strajnić i Miodrag Cicović, i dobili smo ovo malo remek delo. Pesma peva o staroj bluzerskoj temi raskršća, gde naš junak prodaje dušu za još samo malo slave. Džordži peva sa nama, izneo je đavolski dobro taj teret”, rekao je frontment benda Dušan Strajnić.

Oxajo iza sebe za sada ima ukupno tri singla, a tokom prošle godine su objavljeni singlovi “Put” i “Sijam” za koje su također snimljeni video spotovi u filmskom stilu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X