Trophy Jump uz goste slavi 10. godina benda u Močvari

Trophy Jump u Močvari

Zagrebački indie punk-rock bend Trophy Jump proslavit će svoj 10. rođendan u subotu 26. listopada u klubu Močvara uz goste Burnt Tapes, Afewyearslater i From Another Mother, koji će ovo slavlje pretvoriti u mali veseli festival.

Trophy Jump je nastao iz Jeboton kolektiva na proslavi dvadesetog rođendana jednog od članova benda i u samom početku bio je zamišljen kao ispušni ventil i lijepa razonoda, no s vremenom je poprimio gabarite ozbiljnog benda i nanizao brojne nastupe diljem Europe.

Zbog svog neopterećenog i iskrenog pristupa, tekstova na engleskom jeziku i melodičnih glazbenih rješenja Trophy Jump s lakoćom je osvajao srca publike u svakom gradu u kojem je zasvirao.
U svojoj diskografiji broje debitantski album „Depression Club” (2017.), nakon kojeg su uslijedila EP izdanja „Live at Kesbri Studios” (2018.), „Haphazard” (2019.), „Split EP /w AFYL” (2020.). Drugi album „Yellow House” objavili su 2021. godine, a godinu kasnije uslijedio je album „feels”.

Trophy Jump će svoj deseti rođendan proslaviti na pozornici Močvare u društvu prijateljskih bendova.

Za britanski bend Burnt Tapes kažu da sviraju takozvani regret punk i u domovini im predviđaju svijetlu budućnost. Pjevač Phil je gostovao na pjesmi „Neon Light”, a nakon koncerta u Močvari Trophy Jump će im se pridružiti na europskoj turneji.

Trophy Jump je s mađarskim bendom Afewyearslater snimio split EP sad već pomalo daleke 2020. godine, no zbog pandemije kovida nisu ga uspjeli promovirati pa će tu nepravdu ispraviti u Močvari.

Domaći gosti From Another Mother poznati su po nepredvidivim scenarijima, ludoj pozitivnoj energiji i eklektičnom rock zvuku, a s obzirom na to da već neko vrijeme nisu svirali u Zagrebu, bilo bi šteta propustiti ovu priliku.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 10 eura, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 13 eura. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 34), na prodajnim mjestima Entrija i online

Koncert organizira Dostava Zvuka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X