Amyl and The Sniffers objavili 18+ video za novi singl ‘Jerkin”

Necenzurirani glazbeni video ispunjen je potpunom golotinjom.

Amyl and the Sniffers – Jerkin (foto: Screenshot / amylandthesniffers.com)

Amyl and The Sniffers predstavili su “Jerkin” kao posljednji singl sa svog novog albuma, “Cartoon Darkness”, uoči njegovog izlaska ovog petka, 25. listopada. Pjesmu prati i glazbeni video za odrasle koji odgovara seksualno sugestivnom tekstu pjesme.

Australski pub-rockeri necenzuriranu verziju videa puštaju samo na svojoj web stranici, a cenzurirana verzija objavljena je na YouTubeu. Pjevačica Amy Taylor kaže o pjesmi: “Dobro je izraziti svoj bijes kada te netko ljuti i dobro je imati humora u životu, posebno kao žena, kad moraš samo pasivno reći ‘sve je u redu’ da svima ostalima ostane udobno.”

Necenzurirani glazbeni video ispunjen je potpunom golotinjom. Redatelj spota, John Angus Stewart, izjavio je: “Razina uvrede koju vagina ili penis mogu proizvesti je apsolutno bizarna. Jednom mi je Amy rekla: ‘Da svijet nije tako sjeban, nikad ne bih nosila odjeću.’ Kontekst koji utiskujemo u svoje spolne organe čini ih urođeno ‘uvredljivima’. Zato smo htijeli ukloniti ono umjetno i ispitati tijelo na otvoren način. Projektu smo pristupili kao da je performans sam po sebi. Od koncepta, preko ekipe, do glumaca, dopuštamo projektu da se razvija na najprirodniji mogući način, dopuštajući našim subjektima da diktiraju svoju razinu unosa na temelju njihove udobnosti tijekom dana.”

“Jerkin” slijedi prethodne singlove s albuma “Big Dream,” “Chewing Gum” i “U Should Not Be Doing That.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X