Turbo Trans Turisti u Rijeci

Turbo Trans Turisti (foto: Konstantin Kondrukhov)

Eksperimentalni pank dvojac iz Beograda, Turbo Trans Turisti, koji čine braća Boško i Nikola Mijušković, dolaze na premijerni riječki nastup u The Beertiju u petak, 25. listopada od 22h.

U sklopu mini turneje po Balkanu na svoj premijerni riječki nastup dolaze Turbo Trans Turisti. Iza sebe imaju zapažen prvijenac “Levo ili Desno”, no s prošlogodišnjim albumom “Ništa Nije Strašno” donose radikalniji i oštriji zvuk. Upravo s njime dodatno opravdavaju evoluciju benda i prelazak sa “Turista” na “Turbo Trans Turiste”.

Na koncertima će ih pratiti i bubnjar Igor Kuzmanović (poznat po radu s bendovima Neven i Nabod), koji doprinosi dinamičnoj atmosferi svojim neobuzdanim stilom sviranja. Publika može očekivati spoj elektronske zvučne avanture, psihodeličnih gitara, vrištećih i zborskih vokala, što zajedno stvara neponovljivu punk energiju.

Ulaznice po cijeni od 5 eura dostupne su u Dallas music shop Rijeka i/li preko sustava Core Event, dok će cijena na ulazu u klub biti 7 eura. Posebna pogodnost vrijedi za studente koji s važećom iksicom i na ulazu u klubu plaćaju cijenu od 5 eura.

Koncert je dio programa Daj 5 kojeg organizira The Beertija Rijeka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X