Teku posljednji sati za pomoć pri snimanju novog albuma Mimika Orchestra

‘Medzotermina’ je novi world jazz album mnogoljudnog orkestra.

Mimika Orchestra u Petom kupeu (Foto: Vedran Metelko)

Mimika Orchestra dobili je priliku snimiti novi album u Zagrebu u koncertnoj dvorani Lisinski, no dovršiti album u postprodukciji (studijsko vrijeme), platiti sve uključene ljude (glazbenici, tehničari, producenti) i za miksanje i masteriranje albuma potrebna im je podrška fanova, pa su s ciljem prikupljanja potrebne svote pokrenuli nezavisnu crowdfounding kampanju u kojoj imate priliku sudjelovati još samo jedan dan, do subote 26. listopada u 9 h. Kako bi dovršili album, trebaju prikupiti minimalno 5000 €.

Novi album Mimika Orchestra glazbeno je i narativno putovanje smješteno na Balkan i sveobuhvatno Sredozemno more, nadahnuto narodnim pričama i glazbom, starim južnoslavenskim i mediteranskim vjerovanjima i povijesnim događajima ispisanim specifičnim spojem suvremenog jazza, world musica, progresivne i elektronske glazbe. Posveta je to kulturnim vibracijama i bogatstvu koji odzvanjaju diljem svijeta i izravan je nastavak prethodna dva albuma (“Divinities of the Earth and the Waters”, takođen financiran putem Indiegogo kampanje, te “Altur Mur”) i zatvara narodnu trilogiju o mitu, ljubavi i gubitku.

U kampanji možete sudjelovati i više o njoj i albumu saznati na Indiegogo.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X