Boris Štok i Ida Prester zajedno u singlu ‘Kraj kojim počinje sve’

‘Štok me ‘kupio’ pjesmom ‘Kraj kojim počinje sve’ – Ida Prester.

Boris Štok i Ida Prester ‘Kraj kojim počinje sve’

“Svaki dan je nova inspiracija, nova glazba i nove ideje, ne znaš gdje će te odvesti i što će ti donijeti. To je život i treba ga prigrliti, živjeti punim plućima i gledati očima djeteta”, rekao je o pjesmi “Kraj kojim počinje sve” Boris Štok koji je dosad u svojim pjesmama ugostio Terezu Kesoviju, Natašu Janjić, Josipu Lisac, Matiju Dedića i Jadranku Ivaniš Yayu. Sada je došao red da čujemo kako zvuči Boris Štok u kombinaciji s uvijek zanimljivom Idom Prester.

“Štok me kupio pjesmom ‘Kraj kojim počinje sve’. Jako mi se svidjela, pogotovo taj 80ies vibe sa synth dionicama i saksofonom. Mislim da smo se super uklopili, kako vokalno tako i po stilu”, ističe Ida o suradnji s Borisom koja je pravi vintage povratak u osamdesete, zvukom, aranžmanom i vizualno na tragu Eric Serra, Kate Bush, Fleetwood Maca, Bowiea…

“Imao sam melodiju i tekst u glavi i čim smo našli zvuk klavijatura i groove, odmah je bilo jasno u kojem smjeru će sve ići (u produkcijskom smislu). Spot je radila Kristina Barišić, iako se dugo već poznajemo ovo je bila naša prva suradnja i mislim da je ispalo sve super. Vizualno je pogođen taj retro ugođaj spotova iz osamdesetih, lijepe boje, fotografija, ma baš sve! Tekst je moj, dok glazbu i produkciju potpisujemo zajedno Darko Terlević i ja, Matej Zec je radio miks i mastering”, rekao je Boris.

Boris i Ida već neko vrijeme razgovaraju o zajedničkoj suradnji, a kako im se ova pjesma učinila savršenom za suradnju nastala je generacijska suradnja koju veže isti film u glavi i ljubav prema zvuku i estetici osamdesetih: “Zapravo me najviše intrigiralo da radim nešto potpuno drugačije od svega do sada, izađem iz neke comfort zone. Premda je naizgled muzički nespojivo, vjerujem da smo savršeno kliknuli, jako sam zadovoljan kako sve zvuči i jedva čekam da publika čuje”, zaključio je Boris.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X