Umro je Alen ‘Topssy’ Raška Matošević

‘Dragi prijatelji i kolege, teška srca obavještavamo vas da nas je napustio naš kolega Alen Topssy Raška Matošović’, osvanulo je jutros na Facebook stranici Radija Rovinj FM na kojem je radio legendarni radijski voditelj uz čiji glas su odrastale generacije uz zagrebački Radio 101.

Alen ‘Topssy’ Raška Matošević (Foto: Rovinj FM)

“Dragi Alene, tvoj odlazak ostavio je neizbrisiv trag u našim srcima i u eteru kojeg smo zajedno dijelili. Tvoja posvećenost i talent bili su inspiracija svima nama. Zahvalni smo na svom znanju koje si nam prenio. Uvijek si bio tu za sve nas, spreman podijeliti osmijeh ili riječ utjehe. Tvoj glas će zauvijek odjekivati u našim sjećanjima. Nedostajat ćeš nam svakim osmijehom, svakom riječju koju si izgovorio i svim trenucima koje smo proveli zajedno. Hvala ti za sve lijepe uspomene. Počivaj u miru, dragi prijatelju”; riječi su kojim su se Topssyjeve kolege s Rovinj FM-a oprostile od njega.

Toppsyev topli rašpasti glas bio je poznat diljem zemlje. U Zagrebu je počeo karijeru radijskog voditelja i glazbenog znalca na tadašnjem Omladinskom radiju koji je poslije postao Radio 101. Kasnije se njegov glas mogao čuti s postaja Radio Pazin, HRT – Radio Pula, Radio Istra, Radio Maestral, Radio 808 i Rovinj FM.

Za sobom ima 34 godine novinarskog i radijskog radnog iskustva, a bio je usko vezan i uz svijet glazbe i općenito kulture.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X