Gregory Porter stiže u Zagreb i već ima božićne poklone

Cijenjeni glazbenik pjesmom ‘We Have All The Time In The World’ najavljuje deluxe izdanje albuma ‘Christmas Wish’.

Gregory Porter ‘We Have All The Time In The World’

Božićne želje ljubitelja glazbe ispunjene su prošle godine objavljivanjem prvog blagdanskog albuma Gregoryja Portera – „Christmas Wish”, a hvaljeni glazbenik baršunastog glasa, uoči koncerta u Zagrebu najavljuje deluxe izdanje s novim pjesmama. Prva pjesma „We Have All The Time In The World” upravo je otkrivena, a prije nego nas zahvati blagdansko raspoloženje, u sjajnim Porterovim standardima uživat ćemo već u srijedu, 30. listopada u zagrebačkom Kinu SC.

„We Have All the Time in the World” Porterova je vizija jedne od omiljenih tema Jamesa Bonda, a nastala je u suradnji s britanskim producentima Cam Blackwoodom i Swindleom. Pjesmu je prvi put otpjevao Louis Armstrong 1969. godine, a tek 25 godina kasnije postala je hit! Danas, dodatnih 30 godina nakon toga, Porter donosi svoj osebujnu i toplu verziju ove bezvremenske pjesme.

„Odabrao sam ovu pjesmu jer u ovo doba godine ne trebamo ništa više, ništa manje, samo ljubav. Ova snažna poruka stihova za mene je nevjerojatna i čast mi je podijeliti ju s ljudima, osvježenu i obnovljenu”, izjavio je Grammyjem nagrađeni glazbenik koji na albumu također odaje čast glazbenicima kao što su Stevie Wonder, Ella Fitzgerald, Marvin Gaye, Dinah Washington i Nat King Cole.

Originalno objavljen album „Christmas Wish”, zauzeo 4. mjesto na službenoj ljestvici albuma u Velikoj Britaniji, a ljubavna posveta Gregoryjevom omiljenom dobu godine u Deluxe izdanju, s upakiranim glazbenim iznenađenjima, stiže početkom prosinca.

Album produciran u suradnji sa stalnim suradnicima, uključujući Troyea Millera, sadrži i orkestralne dijelove snimljene u slavnom Abbey Road studiju te donosi zadivljujuće interpretacije jazza i klasika šezdesetih. Među pjesmama su „Silent Night”, „Little Drummer Boy”, „Purple Snowflakes” Marvina Gayea, „Someday At Christmas” Stevieja Wondera i „What Are You Doing New Year’s Eve?” Franka Loessera, na kojoj gostuje trostruka dobitnica Grammyja, Samara Joy. Porter na albumu predstavlja i tri originalne pjesme: „Christmas Wish”, „Heart For Christmas” i „Everything’s Not Lost” te je izdanje sveukupno obilježeno temama dijeljenja, brige i nade koje dolaze s božićnim razdobljem.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X