Joker Out pozvali Buč Kesidi i agresijom ispunili video spot ‘Bluza’

Pjesma ‘Bluza’, koja je u rujnu zaživjela kao službeni singl s nadolazećeg albuma ‘Souvenir Pop’ grupe Joker Out, sada ima i svoju video spot.

Joker out ‘Bluza’

“Prvi put smo snimali spot i razbijali po lokalu, prvi put smo se tukli i prvi put smo svirali instrumente koje inače ne sviramo”, komentirali su momci iz benda video. Pjesma „Bluza“, koja na streaming platformama broji pola milijuna slušanja osvojila je i regionalne radio postaje te doprinijela i ubrzanoj prodaji ulaznica za jesensku turneju Album Release Tour.

Ovaj put se petorka našla u ulozi kafanskih muzičara, gdje pjevačeve oči zapaze, nažalost, već zauzetu lijepu gospođicu. Situacija se zaoštrava kad sve to primijeti njezin pratitelj, što preraste u opću tučnjavu. Filmski vrtlog emocija ne štedi ni instrumente, pa čak ni violina nije pošteđena.

Dinamičnoj priči spota posebnu čar daju glumica Saša Pavlin Stošić i duo Buč Kesidi. Joker Out i duo iz Pančeva već godinama povezuje pravo prijateljstvo. “Vrhunski bend koji nam se svima urezao u pamćenje prije nekoliko godina, kad smo čuli album Euforija. Brzo smo shvatili da ih, osim sjajnih glazbenih sposobnosti, krasi i izuzetna ljudskost, zato nam je čast što su nam se pridružili u videu i obogatili naše prijateljstvo”, izjavili dečki iz Joker Outa.

Režiju video spota po dvanaesti put zaredom potpisuje Mark Pirc iz produkcije Studio 7, ovaj put u suradnji s Andražem Drobničem (Karlo Kirri).

Treći studijski album, „Souvenir Pop“, bit će objavljen 15. studenog, a promovirat će se na jesenskoj turneji „Album Release Tour“, koja prolazi kroz Ljubljanu (22. i 23. studeni), Novi Sad (26. studeni), Beograd (27. studeni), Skoplje (1. prosinca), Zagreb (3. prosinca), Maribor (6. prosinca) i Beč (9. prosinca).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X