Tko ide na koncert Eyesburna u Tvornici

Beogradski bend Eyesburn u srijedu 12. ožujka nastupa u zagrebačkoj Tvornici kulture. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Eyesburn

Bend je osnovan 1994. godine u Beogradu, u vrijeme kada je hardcore/reggae kombinacija bila nezamisliva domaćoj publici u izvođenju jednog lokalnog benda.

Ali Eyesburn nije dugo ostao ,,lokalan” zahvaljujući svojom energičnom svirkom, zaraznim tekstovima i pozitivnom energijom koju su širili na svakom od nastupa, predvođeni Nemanjom Kojićem – Kojotom, sada već sinonimom za reggae/dub na našim prostorima.

Tokom godina, bend je usavršio svoj specifični zvuk koji prate prepoznatljivi tekstovi, a nakon objave albuma “Solid” 2003.godine, pjevač Sepulture, Max Cavalera ih poziva na suradnju s njegovim sastavom Soulfly.

Sa Soulflyjem su snimili pjesmu “Moses” na albumu Prophecy, te su nastupali na njihovoj europskoj turneji.

2007. godine su odlučili napraviti pauzu i mnogi su mislili kako je to kraj Eyesburna s obzirom da je frontmen započeo solo karijeru kao Hornsman Coyote.
Ipak, pet godina kasnije su se ponovno okupili i odlučili se odužiti svojim fanovima sa novim albumom Reality Check .

Ako ste ih već imali prilike slušati u 2013. na Exit ili Terraneo festivalu onda svakako nećete propustiti njihov prvi zagrebački nastup nakon više od 10 godina.

Ulaznice su u prodaji od srijedw, 15. siječnja po promotivnoj cijeni od 25 kuna. Broj promotivnih ulaznica je ograničen i ta cijena je aktualna je do 20. siječnja, a nakon tog datuma se diže na 35 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 50 kuna.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove pjevač i trombonist Eyesburna? glasi: Nemanja Kojić – Kojot, a po dvije ulaznice dobile su Lada Ledić i Lea Grgić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X