‘A New Career in a New Town’ (1977 – 1982)’ – u prodaji novi Bowiejevi vinilni i CD box setovi

‘A New Career in a New Town’ (1977 – 1982’) opširan i luksuzan ljetos najavljeni box set u prodaji je od danas, a kroz 11 CD-ova u njemu bit će rastegnuta karijera Davida Bowieja iz ‘Berlinske trilogije’ kao i drugi albumi snimljeni u periodu od 1977. do 1982. godine.

David Bowie - A New Career in a New Town (1977 – 1982)
David Bowie – A New Career in a New Town (1977 – 1982)

“A New Career in a New Town (1977-1982)” uključivat će remasterirane albume “Low”, “Heroes”, “Lodger”, “Scary Monsters (and Super Creeps)”, live “Stage” kao i neke do sada teško nabavljive i neobjavljene materijale.

Osim toga, novi box set uključivat će i mikseve iz 2017. godine albuma “Lodger” i “Stage” na kojima je radio producent Tony Visconti. Ta nova verzija “Stagea” nosit će i dvije, do sad neobjavljene, live verzije pjesama “The Jean Genie” i “Suffragette City” kao i do sada nedostupan EP “Heroes’’ na kojem Bowie pjeva na njemačkom i francuskom jeziku.

“A New Career in a New Town” naslovljen prema kompoziciji koja se nalazi na albumu “Low”, uz sve nabrojeno donijet će i “Re: Call 3” kompilaciju koja će kolektirati razne singlove, pjesme iz soundtrackova, proširene verzije, B strane i svašta drugo. Uz sve to u box setu bit će upakriano i pet pjesama snimljenih za “Bertolt Brecht’s Baal”, “Under Pressure” s grupom Queen te “Peace on Earth/Little Drummer Boy” snimljenih s Bingom Crosbyjem.

Box set će u shopove stići kao izdanje s 11 CD-ova, kao izdanje s 13 LP-ja, a bit će dostupno i kao digitalno izdanje. Fizičko izdanje bit će popraćeno knjigom s tvrdim uvezom u kojoj se nalaze do sada neviđene fotografije Bowieja kroz objektiv Antona Cobijna, Helmuta Newtona, The Andrewa Kenta, Stevea Schapiroa i Briana Duffyja, koji je snimio vizual za album Lodger. A, posvetu fanovima na ovom box setu napisao je sam producent Visconti.

CD Box Set:

128 Page hardback book
Low (remastered) (1CD)
Heroes (remastered) (1CD)
Heroes E.P. (remastered) (CD EP)*
Stage (remastered) (2CD)*
Stage (2017) (remastered) (2CD)
Lodger (remastered) (1CD)
Lodger (Tony Visconti 2017 Mix) (1CD)*
Scary Monsters (And Super Creeps) (1CD)
Re: Call 3 (non-album singles, single versions and b-sides) (remastered) (1CD)*

LP Box Set:

84 Page hardback book
Low (remastered) (1LP)
Heroes (remastered) (1LP)
Heroes E.P. (remastered) (12” Single)
Stage (remastered) (2LP Yellow Vinyl)
Stage (2017) (remastered) (3LP)
Lodger (remastered) (1LP)
Lodger (Tony Visconti 2017 Mix) (1LP)*
Scary Monsters (And Super Creeps) (1LP)
Re:Call 3 (non-album singles, single versions and b-sides) (remastered) (2LP)

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh