Album ‘Ravno do dna’ treći tjedan predvodi Top-listu prodaje

Remasterirano izdanje koncertnog albuma Ravno do dna (Croatia Records) u izvedbi grupe Azra, i dalje je na broju jedan Top-liste prodaje. Time je ostvario svoj treći tjedan na vrhu liste najprodavanijih albuma.

Azra ‘Ravno do dna’

Sastav Idoli s pločom “Odbrana i poslednji dani” (Croatia Records) ostao je na drugom mjestu, a prošlotjednu poziciju (broj tri) zadržala je i grupa Pop Mašina s albumom “Kiselina” (Croatia Records).

Među najprodavanija izdanja u Hrvatskoj, točnije na broj četiri, vratio se naslov “Untamed” (Croatia Records) sastava Borna Šercar’s Jazziana Croatia i ansambla LADO, dok se na petom mjestu nalazi ploča “Treći svijet” (Croatia Records) grupe Haustor.

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 12. rujna do 18. rujna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X