Alt-J objavili kratki film za ‘3WW’ i novi singl ‘In Cold Blood’

Grupa Alt-J, koju će ove godine moći čuti i vidjeti hrvatska publika na predstojećem 12. INmusic festivalu, objavila je debitantski video za ‘3WW’, uvodnu pjesmu na predstojećem, trećem, albumu ‘Relaxer’ najavljeomn za 2. lipnja na vinilu, CD-u i kaseti. Album ‘Relaxer’ također sadrži i trenutni singl ‘In Cold Blood’.

Alt-J '3WW'
Alt-J ‘3WW’

Album “Relaxer” snimam je gotovo po cijelom Londonu, kako navode članovi benda, od Shoreditcha do St. John’s Wooda, od Crouch Hilla do Brixtona, zajedno s producentom Charliejem Andrewom.

Kratki film za “3WW” režirao je Young Replicant  (AKA Alex Takacs), koji je prethodno snimao videa za Flying Lotus, Lorde i The xx, a Gus Unger-Hamilton iz Alt-J ga opisuje kao “prekrasnu kratku priču o ljubavi i gubitku u planinama Meksika.”

Alt-J su također pokrenuli i novi interaktivni website (www.altjband.com) inspiriran kultnom PlayStation igrom “LSD Dream Emulator” iz 1990-ih, što je ujedno bila i inspiracija za grafički dizajn albuma “Relaxer”.

Jedan od najuspješnijih britanskih bendova novog milenija nastupit će na zagrebačkom INmusic festivalu 20. lipnja ove godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh