Amazon iz distribucije povlači novi film Woodya Allena, ‘A Rainy Day In New York’

Woody Allenov novi film ‘A Rainy Day In New York’ čini se da je definitivno zakopan i najvjerojatnije nikada neće ni biti objavljen.

Woody Allen (izvor: Wikipedia)

Podsjećamo da je Woodyev novi film, naročito poslije recentnih, novih optužbi za seksualno zlostavljanje, a koje je iznijela njegova posvojena kćerka – Dylan Farrow, ponovno zatalasao vode kada je kritika ocijenila “neprimjerenim” filmski odnos između Jude Lawa i Elle Fanning.

No usprkos rečenim primjedbama, film je trebao debitirati na premijeri koja je bila zakazana za nekada kasnije ove godine, kao dio Allenov ugovora od pet filmova za Amazon, a koji je potpisan tek 2016.

No jučer su, 30. kolovoza, iz studija potvrdili da “nikakav datum premijere nije postavljen” što najvjerojatnije znači da film neće biti ni prikazan.

Budžet filma iznosio je 25 milijuna dolara, a osim Judea Lawa i Elle Fanning, glavne uloge tumače Timothee Chalamet i Selena Gomez.

I Gomezova i Chalamet već su izrazili žaljenje zbog sudjelovanja u filmu, vodeći se optužbama Dylan Farrow, Gomezova je podnijela tužbu, a Chalamet je obećao svu zaradu od filma donirati u dobrotvorne svrhe.

Ako Amazon uistinu ne objavi “A Rainy Day In New York” biti će to strašan prekid tradicije i prvi put, nakon 44. godine, da Woody Allen u čitavoj godini neće iznijeti novi film.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X