Amazon iz distribucije povlači novi film Woodya Allena, ‘A Rainy Day In New York’

Woody Allenov novi film ‘A Rainy Day In New York’ čini se da je definitivno zakopan i najvjerojatnije nikada neće ni biti objavljen.

  • 13
    Shares
Woody Allen (izvor: Wikipedia)

Podsjećamo da je Woodyev novi film, naročito poslije recentnih, novih optužbi za seksualno zlostavljanje, a koje je iznijela njegova posvojena kćerka – Dylan Farrow, ponovno zatalasao vode kada je kritika ocijenila “neprimjerenim” filmski odnos između Jude Lawa i Elle Fanning.

No usprkos rečenim primjedbama, film je trebao debitirati na premijeri koja je bila zakazana za nekada kasnije ove godine, kao dio Allenov ugovora od pet filmova za Amazon, a koji je potpisan tek 2016.

No jučer su, 30. kolovoza, iz studija potvrdili da “nikakav datum premijere nije postavljen” što najvjerojatnije znači da film neće biti ni prikazan.

Budžet filma iznosio je 25 milijuna dolara, a osim Judea Lawa i Elle Fanning, glavne uloge tumače Timothee Chalamet i Selena Gomez.

I Gomezova i Chalamet već su izrazili žaljenje zbog sudjelovanja u filmu, vodeći se optužbama Dylan Farrow, Gomezova je podnijela tužbu, a Chalamet je obećao svu zaradu od filma donirati u dobrotvorne svrhe.

Ako Amazon uistinu ne objavi “A Rainy Day In New York” biti će to strašan prekid tradicije i prvi put, nakon 44. godine, da Woody Allen u čitavoj godini neće iznijeti novi film.

  • 13
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X