Amy Winehouse ubio je rehab

Bar tako tvrdi njen otac Mitch Winehouse koji za sve optužuje posljedice alkoholne detoksikacije kojoj se pokojna Amy podvrgla prije smrti.

Amy Winehouse (Foto: Alex Lake / Universal Music)

Toksikološko izvješće koje je objavljeno prošli mjesec isključuju mogućnost da je Amy Winehouse umrla uslijed uzimanja prekomjerne doze droge i alkohola, iako su potvrdili da je u sebi imala određenu količinu alkohola. Mitch Winehouse je u novom američkom chat showu „Anderson“ koji vodi Anderson Cooper izjavio kako je upravodetoksikacija bila fatalna za njegovu kćerku.

„Sve što je radila, radila je pažljivo. Ona se nije nepažljivo opijala, a također nije nepažljivo pristupila detoksikaciji“, izjavio je Mitch Winehouse u intervjuu i suprotno prijašnjim izjavama svoje supruge Janis i posljednjeg dečka svoje kćeri Regga Travissa, dodao kako je Amy prije smrti bila „na dobrom putu.“

Regg Traviss je u međuvremenu priznao kako nije htio Amy previše prigovarati zbog njene sklonosti prema alkoholu, jer je vjerovao da je pametna cura koja zna što radi, a ako joj je i prigovarao, tvrdi kako je pažljivo birao momente kad će to učiniti.

Nakon iznenadne smrti Amy Winehouse, njen drugi studijski album „Back To Black“ postao je najprodavaniji britanski album 21. stoljeća.

Saznajte više:

Amy Winehouse – Odlazak u crno

Amy Winehouse na Avalon Festu – propast karijere pred 20.000 duša

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X