Ana Ćurčin objavila ‘Sketches Of Belonging’ – album će kratko vrijeme biti besplatan za download

Cijenjena beogradska kantautorica Ana Ćurčin upravo je na Bandcampu objavila novi studijski album.

Ana Ćurčin 'Sketches Of Belonging'
Ana Ćurčin ‘Sketches Of Belonging’

Može se reći dugo očekivani album beogradske kantautorice Ane Ćurčin ugledao je svjetlo dana, te će kratko vrijeme biti ponuđen na besplatni download na Bandcamp stranici.

“Sketches Of Belonging” sadrži ukupno trinaest pjesama, a sama katautorica o albumu kaže: “Ovaj album se u procesu snimanja promenio. Naišle su neke nove pesme koje su izgurale neke stare. Neke pesme su napisane pre više od desetak godine, neke su nešto mlađe, neke su nastale dok smo snimali album. Iako su starije i razbacane po vremenu bilo mi je bitno da budu zabeležene.”

Inače, Ana je jedna od najboljih predstavnica americane na Balkanu. Mlada beogradska kantautorica plovi žanrovima indie rocka, američkog folka kao i drugim utjecajima kojima kreira svoj specifični autorski izričaj. Aktivno nastupa od prosinca 2012. godine, a nakon uspješnih koncerata u Srbiji i regiji, te velikog solo nastupa u beogradskom Domu omladine u studenom 2013. krenula je na europsku turneju po Austriji, Švicarskoj, Italiji i Rusiji zajedno s Dušanom Strajnićem iz grupe Stray Dogg. 2014. godine nastupila je na prestižnom bečkom Waves Festivalu, a odmah potom i kao gošća hrvatskoj kantautorici Lovely Quinces u zagrebačkoj Tvornici.

Zagrebačka promocija albuma “Sketches Of Belonging” najavljena je za 21. siječanj kad će Ana s bendom nastupiti u Vintage Industrial Baru.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X