Ana & The Changes objavili album uživo ‘Differences Live’

Beogradska glazbenica Ana Ćurčin objavila je svoj prvi album uživo ‘Differences Live’ snimljen na koncertu Ana & The Changes 4. listopada prošle godine u dvorani ‘Amerikana’ Doma omladine Beograda. Album je dostupan na Bandcampu benda i Pop Depresije, kao i na svim digitalnim platformama.

Ana & The Changes ‘Differences Live’

Na “Differences Live” zabilježeno je šest pjesama iz svih perioda Anine karijere, od pjesama s prvog solo albuma “Sketches of Belonging” – “Unknown”, “Princess” i “Communicate”, preko hitova sa “Differences” – naslovna i “Took Care of You”, a prvi put objavljena je i furiozna “Abandoned” koja se često mienjala tijekom godina i koja je sada dobila svoj definitivni oblik.

“Kada smo objavili “Differences” prošle godine, nisam mogla ni da zamislim da će naredna, 2020. godina biti toliko drugačija u odnosu na prethodne. Svirali smo koncert u Domu omladine 4. oktobra nadajući se da će to biti jedan od mnogih na kojima ćemo svirati nove pesme. Međutim, pandemija je sve preokrenula i umesto godine koncerata po regionu okrenuli smo se introspekciji i kreativnosti, ali svi strpljivo čekamo trenutak da ponovo zasviramo zajedno sa publikom bilo gde. “Differences live” je naš podsetnik na to da postoje relativno normalna vremena, a na neki način je i naš oslonac, podrška ali i poklon publici da se zajedno podržimo i strpimo dok stvari ne krenu na bolje. Mi smo na tom koncertu zaista uživali i ovim pesmama hoćemo publiku ali i sebe da vratimo u te trenutke i koncertne sale, podelimo trenutke radosti i energije koju donosi koncert kao živa scenska umetnost koja postoji upravo zbog razmene emocije, energije, ljubavi i svega što nas spaja, pa i deli…” kaže Ana Ćurčin.

Grupa Ana & The Changes je za ovu priliku svirala u proširenom sastavu: uz Anu Ćurčin (glas i gitara), Gorana Antovića (klavijature), Marka Cvetkovića (bas) i Marka Beninija (bubanj), nastupili su i Miloš Šikman (perkusije), dok su prateći vokali bile Ivana Vukmirović i Nataša Filipović. Koncert je snimio Dejan Vučković, koji je na promociji bio dizajner zvuka, a miks i master djelo je Goge Antovića.

Ana Ćurčin je tijkom svoje karijere objavila dva studijska albuma – “Sketches Of Belonging” (2016) i “Differences” (2019, kao Ana & The Changes), kao i kolekciju demo snimaka “Sketches of Belonging (solo & acoustic)” (2015), a poslije “Differences Live” do kraja godine objavit će i album sa primenjenom glazbom “Scene”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X