Andrija Rudić i Željka Veverec ostvarili suradnju pjesmom ‘Privij se uz mene’

Andrija Rudić do nedavno javnosti poznat isključivo kao gradonačelnik grada Kutine, već duže vremena se potpuno ostavio politike i svih dužnosti te se svim srcem posvetio glazbi, svojoj prvoj ljubavi.

Andrija Rudić i Željka Veverec (Foto: promo)

Nakon singlova “Ne daj mi”, “Dugo”, “Ne pjevaj i ne trudi se”, “Tri metra od mora” i “3 godine od tebe”, te izlaska istoimenog albuma pred ljeto i zanimljivog spota i singla arapsko-hrvatske koprodukcije Arabi Habibti Andrija je odlučio izbaciti novi singl i spot za Valentinovo.

U pjesmi “Privij se uz mene” Andrija je udružio snage i glas sa predivnom Željkom Veverec, po mnogima jednom od naših glazbenih diva mlađe generacije.

O samoj pjesmi i suradnji Željka Veverec kaže: “Moja suradnja sa Andrijom bila je vrlo neočekivana. Kad mi je Andrija poslao pjesmu ostala sam zapravo zatečena jer pjesma mi se svidjela, ali nisam vidjela sebe u njoj. Zahvalila sam mu se, ali on je vjerovao da je pjesma za mene i nekako me njegova uvjerenost potaknula da razmislim o tome da izađem iz neke svoje sigurne zone i pustim se znakovima na putu. Tako je na kraju i bilo ja sam pristala ući u neki novi svijet za mene i vjerovati da možda prvi dojam ne mora biti pravi dojam. Na kraju krajeva ako uvijek idemo poznatim putem nikada nećemo upoznati nove svjetove. I evo nas – drago mi je da smo na kraju zajedno snimili pjesmu i da sam otkrila neke svoje nove svjetove.“

“Sjedili smo Dubravko Jagatić, Laboš i ja u studiju i slušali demo verziju s mojim vokalom razgovarajući o tome čiji glas bi ovoj pjesmi dao drugačiju energiju. Trebao je tu senzualniji i ekspresivniji, mekši, ženski vokal koji bi dao nešto od ugođaja koji Sade ima u svojim pjesmama. Ne znam tko je od njih dvojice prvi predložio Željku, ali potpuno je pogodio. Ovo danas nije popularno reći, ali Željkin ‘ne’ nisam htio prihvatiti. Kada su ona i Toni napokon došli u studio i kada je krenulo isprobavanje i snimanje znao sam da je ovo bio pravi izbor”, izjavio je ovim povodom Andrija.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X