Animirani Nick Cave u novoj TV seriji ‘Before They Were Gods’

Cave će se pojaviti kao animirana verzija sebe uz švedskog rockera Thåströma.

Before They Were Gods (foto: Banijay)

Nick Cave trebao bi se pojaviti kao animirana verzija sebe zajedno sa švedskim rockerom Thåströmom u novoj TV seriji ‘Before They Were Gods’. Emisiju će režirati švedski redatelj i pisac Måns Mårlind (“The Bridge”), a razvija je produkcijska kuća Yellow Bird.

The Hollywood Reporter javlja da je priča smještena “u imaginarni svijet u kojem su dvojica glazbenika bili bliski prijatelji kao 14-godišnjaci, prije nego što su se pretvorili u velike rock bogove”. U izvješću se dodaje da “njih dvojica traže konačnu istinu, vječnu ljepotu i jeftino vino. Ponekad ih pronađu, ali uglavnom ne. Uvijek je tu i obećanje beskrajne ljubavi u obliku tajanstvene i lijepe Linnee u koju su obojica duboko zaljubljeni.”

Redatelj Mårlind je rekao: „Ovo je projekt iz snova koji mi je doslovno došao u snu. Dok sam spavao, gledao sam dvojicu svojih glazbenih heroja kao mlade tinejdžere kako piju jeftino pivo dok raspravljaju o ljubavi i smislu života. Probudio sam se pišući i od tada ih pokušavam sustići.”

Cave je dodao: “Budući da nikad nisam bio u Švedskoj 1971. i da nikad nisam sreo Thåströma, očito sam zaintrigiran saznati što nikada nismo učinili”, dok je Thåström rekao: “Uvijek sam želio biti heroj iz crtića.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X