Annie Lennox se vratila novom pjesmom nakon osam godina studijske pauze

Pjesma ‘Requiem for a Private War’ pojaviti će se u biopicu o legendarnoj ratnoj izvjestiteljici i novinarki Marie Colvin.

Annie Lennox (izvor: Wikipedia)

Annie Lennox objavila je svoj prvi singl od 2010. godine. Riječ je o pjesmi naslovljenoj “Requiem for a Private War” koja će se pojaviti u novom biopicu “A Private War”, koji prati život kultne američke ratne novinarske Marie Colvin. Colvinovu će u biopicu utjeloviti Rosamund Pike, a film je režirao Matthew Heineman, producent jednom nominiran za Oscara kojem je ovo prvo filmsko dugometražno iskustvo.

U intervjuu za Entertainment Weekly Lennox je objasnila da je Colvinovu osobno pozvala. Podsjećamo, Marie Colvin poginula je na novinarskom zadatku u sirijskom gradu Homsu, 2012. godine.

“Ne mogu reći da smo bile prijateljice, no da Marie nije onako tragično preminula, definitivno mogu reći da bi se nastavile družiti i viđati. Ne želim biti pretjerano sentimentalna oko čitave ove priče, no da je Marie ovdje, mislim da bi joj se dopala moja pjesma.”

Poslušajte Annie Lennox za Marie Colvin.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X