Anthony Kiedis progovorio o svom zdravstvenom stanju

Nakon prošlotjedne odgode koncerta Red Hot Chili Peppers zbog hitne hospitalizacije frontmena, Anthony Kiedis podijelio je s javnošću najnovije vijesti o svom zdravstvenom stanju.

Anthony Kiedis (Foto: Nino Šolić)
Anthony Kiedis (Foto: Nino Šolić)

“Mislim da sam se trebao razboljeti kako bih obratio pažnju na sebe”, izjavio je Kiedis okvirno po tom pitanju. Koncert koji se trebao održati u Los Angelesu 14. svibnja odgođen je nakon što je pjevač  završio u bolnici zbog žestokog napada, kako se poslije pokazalo, crijevne viroze.

Kiedis je u intervjuu za ET Canada izrazio zabrinutost za vlastito zdravlje, izjavivši da se osjeća bolje, ali ne i potpuno dobro. “Čini mi se da sam se morao razboliti kako bih stao i promotrio svoje opće zdravlje”, rekao je Kiedis te nastavio: “Bilo je bolno i tužno otkazati koncerte, mi to doista nikad ne radimo. Radije bih pjevao smrtno bolestan nego da uopće ne pjevam, ali u ovom konkretnom slučaju počeo sam se rušiti na pod”.

Otvorivši se o svom zdravlju, Kiedis je nastavio: “Gotovo svaki dan surfam, to me puni, ali s vremena na vrijeme organizam ti počne slati signale da nešto ne valja i da to moraš promijeniti”.

Početkom mjeseca bend je najavio detalje objavljivanja najnovijeg studijskog albuma “The Getaway” koji izlazi 17. lipnja.

Ukoliko se Kiedisovo zdravlje popravi, Red Hot Chili Peppers trebali bi svirati brojne koncerte i biti headlineri mnogih festivala tijekom ovoga ljeta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X