Aquarius Records donosi katalog sedam albuma Đorđa Balaševića objavljivanih od 1991. do 2004.

Sedam albuma Đorđa Balaševića od sada se nalazi na svim svjetskim digitalnim platformama, a uskoro možete očekivati i još iznenađenja – poručuju iz Aquariusa.

Arhiva – Đorđe Balašević 1991 -2004

Aquarius Records postao je službeni distributer kataloga velikog Đorđa Balaševića za izdanja objavljena od 1991. do 2004. godine.

Pjesme neponovljivog Đoleta objavljene u tom periodu uključuju bezvremenske klasike poput Priča o Vasi Ladačkom, Marim ja…, Ringišpil, Nedostaje mi naša ljubav, Ja luzer?, Čovek sa mesecom u očima, Galicia, Ne volim januar, Naposletku i brojne druge koje već desetljećima očaravaju obožavatelje, a od sada su dostupne na svim digitalnim platformama.

Đorđe Balašević smatran je jednim od najboljih i najpopularnijih kantautora regije. Publiku je odavno osvojio svojim nostalgičnim baladama, duhovitim dosjetkama, jednostavnim, a istovremeno pronicljivim i dubokim tekstovima te različite generacije ujedinjuje jedinstvenim emocijama koje izaziva njegova glazba.

Aquarius Records ovim putem dostavlja sedam albuma: “Marim ja…”, “Jedan od onih života…”, “Naposletku…”, “Devedesete”, “Dnevnik starog momka”, “Ostaće okrugli trag na mestu šatre” i “Rani mraz”, a budućnost donosi još iznenađenja.

Osim što u Đoletovoj glazbi sada možete uživati putem digitalnih platformi, njegovu magiju imate priliku okusiti 26. prosinca na velikom koncertu u Areni Zagreb gdje će legendarni “panonski mornar” izvesti svoje najveće hitove.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X