Aquarius Records donosi katalog sedam albuma Đorđa Balaševića objavljivanih od 1991. do 2004.

Sedam albuma Đorđa Balaševića od sada se nalazi na svim svjetskim digitalnim platformama, a uskoro možete očekivati i još iznenađenja – poručuju iz Aquariusa.

Arhiva – Đorđe Balašević 1991 -2004

Aquarius Records postao je službeni distributer kataloga velikog Đorđa Balaševića za izdanja objavljena od 1991. do 2004. godine.

Pjesme neponovljivog Đoleta objavljene u tom periodu uključuju bezvremenske klasike poput Priča o Vasi Ladačkom, Marim ja…, Ringišpil, Nedostaje mi naša ljubav, Ja luzer?, Čovek sa mesecom u očima, Galicia, Ne volim januar, Naposletku i brojne druge koje već desetljećima očaravaju obožavatelje, a od sada su dostupne na svim digitalnim platformama.

Đorđe Balašević smatran je jednim od najboljih i najpopularnijih kantautora regije. Publiku je odavno osvojio svojim nostalgičnim baladama, duhovitim dosjetkama, jednostavnim, a istovremeno pronicljivim i dubokim tekstovima te različite generacije ujedinjuje jedinstvenim emocijama koje izaziva njegova glazba.

Aquarius Records ovim putem dostavlja sedam albuma: “Marim ja…”, “Jedan od onih života…”, “Naposletku…”, “Devedesete”, “Dnevnik starog momka”, “Ostaće okrugli trag na mestu šatre” i “Rani mraz”, a budućnost donosi još iznenađenja.

Osim što u Đoletovoj glazbi sada možete uživati putem digitalnih platformi, njegovu magiju imate priliku okusiti 26. prosinca na velikom koncertu u Areni Zagreb gdje će legendarni “panonski mornar” izvesti svoje najveće hitove.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X