Aretha Franklin je na samrti

Legendarna pjevačica Aretha Franklin smrtno je bolesna, a oko kreveta glazbene ikone već se okuplja njena obitelj, piše Roger Friedman u svojoj Showbiz 411 kolumni.

Aretha Franklin (izvor: Wikipedia)

Kraljica soula nije u stanju ustati iz kreveta i čitavo vrijeme provodi u prisutstvu svojih najbližih. Podsjećamo, Aretha posljednjih nekoliko godina ima ekstenzivne zdravstvene probleme. Godine 2010. dijagnosticiran joj je rak od kojega se nikada u potpunosti nije oporavila.

Friedman u svojoj kolumni nadalje piše: “Aretha je okružena svojim najbližima. Nedostajati će kao majka, sestra, prijateljica, rođakinja. No njeno nasljeđe veće je od njenog života. Ona je kraljica soula. Neka živi Kraljica!”
U legendarnoj je karijeri Aretha “digla” nevjerojatnih 18 Grammya, prodala više od 75 milijuna ploča i nastupila na čak tri različite predsjedničke inauguracije – uključujući onu Obaminu 2009.

Njena posljednja ploča, “A Brand New Me”, publicirana je 2017. godine, a tek koji dan nakon toga Aretha je objavila da ide u zasluženu mirovinu.

“Moram vam priznati, ove ću se godine umiroviti. Osjećam se obogaćeno i enormno zadovoljno načinom na koji se moja čitava karijera odvijala. Od njenih samih početaka do trenutaka u kojima se sada nalazim”, poručila je tada.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X