Ariana Grande donira 5 milijuna dolara za liječenje od mentalnih oboljenja

Pjevačica je svoju velikodušnu gestu najavila u nedjelju 10. listopada na Svjetski dan mentalnog zdravlja.

  •  
  •  
Ariana Grande (Foto: Wikipedia)

Ariana Grande je na svom Instagram profilu obavijestila da će donirati pet milijuna američkih dolara u suradnji s organizacijom Better Help za liječenje oboljelih od mentalnih bolesti. Navela je kao je to “mala gesta s njena strane” u borbi protiv bolesti koja sve više pogađa populaciju.

“Priznajem da postoje vrlo stvarne prepreke kada je u pitanju pristup resursima za mentalno zdravlje”, napisala je i dodala: “i iako je ovo samo jedna mala gesta (i dalje ostaje mnogo veći sistemski problem), htjela sam to učiniti s @betterhelp u nadi da će liječenju biti omogućen pristup još nekim  ljudima i kako bi možda nadahnula neke od vas da isprobaju nešto novo i daju prioritet vlastitom ozdravljenju.”

Oni koji se prijave na ponudu dobit će jednomjesečnu terapiju besplatno i imat će mogućnost obnove terapije putem Better Help platforme uz popust od 15 posto za naredni mjesec.

Ovo je drugi put ove godine da je Grande obožavateljima ponudila besplatnu terapiju, u lipnju u tako donirala iznosu od milijun dolara.

Grande je vrlo transparentno govorila i o vlastitim borbama s mentalnim zdravljem, jer je prethodno rekla da je patila od PTSP-a nakon napada u Manchester Areni 2017. godine. Govorila je i o tome kako je odlazak na terapiju utjecao na nju, rekavši da joj je to spasilo život.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X