Arnold Schwarzenegger se vratio filmu

Nakon politike u koju je ušao robotskim ponavljanjem u kampanji da će uzeti ‘metlu u ruke’, bivši kalifornijski guverner se vratio onome što mu puno bolje ide za rukom od uzimanja metle – glumi.

Arnold Schwarzenegger (Foto: Schwarzenegger.com)

Arnold Schwarzenegger je ovoga tjedna započeo snimanje svog novog filma ‘The Last Stand’ pod redateljskom palicom Kim Jee-Woona, u produkciji kompanije Lionsgate. Snimanje se odvija na lokacijama Novog Meksika i Nevade. Riječ je o naravno o akcijskom trileru, a uz Arnolda glumački postavu čine Zach Gilford (Friday Night Lights), Forest Whitaker (The Last King Of Scotland), Luis Guzman (Carlito’s Way, Boogie Nights), Rodrigo Santoro (Che, I Love You Phillip Morris), Johnny Knoxville (The Jackass), Jaimie Alexander (Thor), Eduardo Noriega (Open Your Eyes), Peter Stormare (Fargo, The Big Lebowski) i Harry Dean Stanton (Ailien, The Green Mile).

Schwarzenegger glumi šerifa Owensa, čovjeka koji je odustao od borbe nakon što je napustio policijske snage Los Angelesa i sad se zadovoljio ulogom čuvara pravde u uspavanom  pograničnom  gradiću Sommerton Junctionu.

Nakon spektakularnog bijega iz čuvanog FBI zatvoreničkog  konvoja, najtraženiji kralj narkotika juri prema granici 200 milja na sat u posebno opremljenom automobilu s taocima i zastrašujućom vojskom članova bande. Kreće se ravno prema Summerton Junctionu, gdje će američki provodioci zakona imati jedinu i posljednju priliku uhvatiti ga prije nego uspije prijeći granicu i pobjeći zauvijek. Owens se isprva nevoljko uključuje, ali u konačnici preuzima odgovornost za jedan od najsmionijih direktnih sukoba u povijesti kinematografije. Arnijev povratak ipak mora biti filmski Big Bang.

Saznajte više: Schwarzennegger spreman za novog ‘Terminatora’

Zadnje od Vijesti

Umro je Rajko Dujmić

Glazbenik je podlegao teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći u
Idi na Vrh
X