Axl Rose: Za Slasha i Duffa sam uvijek bio idiot i gubitnik

Frontmen Guns N’ Rosesa kazao je kako je bjelina papira bila češća nego pisanja pjesama nakon što su ga Slash i Duff McKagen, tadašnje kolege iz benda godinama nazivali gubitnikom.

Axl Rose (Foto: Wikipedia)

Axl Rose optužio je bivšeg gitaristu i basisu Guns N’ Rosesa, kao i svoju bivšu djevojku, supermodel Stephanie Seymour za nedostatak inspiracije u pisanju pjesama tijekom dužeg niza godina u periodu prije izlaska albuma „Chinese Democracy“.

U intervjuu za USA Today Axl je izjavio: „Za njih troje sve je bilo sranje. To me dotuklo. Tijekom turneja za „Use Your Illusion“ Slash i Duff su mi često govorili: „Ti si idiot, ti si gubitnik“, Jednostavno sam prestao pisati. To breme nesposobnosti sam osjećao dugi niz godina.“

„Pokušavao sam shvatiti na koji način se trebam izraziti, kad sam na pravom putu, a kad u slijepoj ulici“, objasnio je zašto je proces stvaranja „Chinese Democracy“ potrajao toliko dugo. O kreativnoj fazi tijekom koja je vladala u periodu albuma „Appetite For Destruction“, Axl je izjavio kako je ona, koliko je bila kreativna, toliko je bila i kratka. „Bio je to period kad su svi maksimalno davali u bend samo zato da bi ubrzo mogli početi izvlačiti korist“, kazao je i još jednom potvrdio kako reuniona stare postave neće biti i da je njegov stav po tom pitanju ostao nepromijenjen. „To se mene ne tiče. Ja preživljavam ovaj rat i ja nisam onaj koji ga je započeo“, obrazložio je u svom prvom televizijskom intervjuu u posljednjih 20 godina.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X