Baby Babilon predstavlja novi singl ‘Madafanka’

‘Madafanka’ je prvobitno trebala biti pjesma za kratki film u srednjoj školi čiji tekst su napisali Fran Colnago i prijatelj Damian Humski, dok je finalni oblik teksta zaokružen tek prije tri mjeseca.

Baby Babylon “Madafanka”

Baby Babilon (Klara Fiolić, Mara Marasović i Fran Colnago), jedno od najzanimljivijih novih imena domaće glazbene scene, nakon singlova “Indijanka”, “Magla” i “Pitanja” predstavlja novu pjesmu “Madafanka”.

“ ‘Madafanka’ je naš najveći i najozbiljniji projekt do sad. Bitno nam je da sa svakom novom pjesmom i spotom pokažemo nešto novo, bolje i drugačije. Za spot smo imali neku okvirnu ideju koja bi na tome i ostala da nismo imali najbolji tim ljudi oko sebe.

“Toni Renaud, redatelj i snimatelj ovoga spota, najbolje rečeno “genije iza kamere”, koji je oživio “Madafanku”. Matej Kniewald, naš scenograf, majstor detalja. Kostimografkinja i kreativna direktorica Tanja Asanović, koja nas je zapravo i pretvorila u prave Madafankere i za kraj, producentica, Ana Sikavica, majstorica organizacije, šefica discipline na setu.”, ispričala je ekipa iz Baby Babilona.

“Madafanka” je prvobitno trebala biti pjesma za kratki film u srednjoj školi čiji tekst su napisali Fran Colnago i prijatelj Damian Humski, dok je finalni oblik teksta zaokružen tek prije tri mjeseca:

“Oživljavanje pjesme je krenulo kod Trulog kada smo se jedno poslijepodne spustili u vježbaonu. Naš dobar prijatelj Dorian Pritchard Scholz odsvirao je bubnjeve na ovoj pjesmi pa uz Frana i Lovru Ohlhofera tog dana postavio temelj groovea na što je Klara Fiolić složila vokalnu melodiju i zapravo smo iz prve dobili info pjesme. S vremenom je pjesma dobila finalni sjaj uz palice Doriana Pritcharda Scholza, dodatni bas Gorana Delača, gitare Luke Banića i producentskih ruku Olega Colnaga“.

Entuzijastična trojka ima i posebnu poruku zahvale za sve “madafankere” i one koji će to tek postati: “I na kraju posebne zahvale svim Madafankerima koji su vjerovali u našu ideju, pridružili se i podigli atmosferu cijelog spota svojom ludom i neutaživom energijom. I naravno veliki pozdrav svima onima koji će nakon slušanja vjerujemo i sami postati Madafankeri!”

Pjesma “Madafanka” dostupna je na svim streaming servisima.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X