Bad Daughter objavila novi singl ‘TSK TSK TSK’ ususret nastupu na Ljeto u MSU

Bad Daughter objavila je novi singl ‘TSK TSK TSK’ s nadolazećeg albuma ususret nastupu u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti na programu Ljeto u MSU u petak 21. lipnja 2024. godine.

Bad Daughter

“TSK TSK TSK je druga singlica s novog albuma. Pjesma je zapravo nastavak na prvi singl “Bite your tongue”, kao nekakav epilog onome što se dogodi ako ne pregrizeš jezik”, poručuje Bad Daughter.

Glazbu i tekst za novu pjesmu potpisuje Dunja Ercegović, a produkciju, aranžman i miks Leonard Klaić.

Prilika za čuti novi singl uživo bit će u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti na programu Ljeto u MSU ovog petka gdje će kroz audio-vizualni nastup bend predstaviti pjesme s nagrađenog albuma prvijenca kao i nove materijale koji će se naći na albumu u pripremi.

Malo tko je toliko munjevito ostavio traga na domaćoj glazbenoj sceni kao što je Bad Daughter. Dunja Ercegović kroz ovaj projekt se poigrava unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju.

Bend radi na novom albumu o osveti koji će se zvati ”Pretty, not petty”, a ideja je, kažu, da kao i “Let Me Panic” ima taj njihov zločesti potpis, ako ne i zločestiji. Album bi trebao izaći do kraja godine, u međuvremenu će bend biti koncertno aktivan. Novi singl “TSK TSK TSK” još jedna je najava nadolazećeg materijala.

Ulaznice za koncert Bad Daughter u sklopu Ljeto u MSU su 16 eura u pretprodaji, a 20 eura na dan koncerta. Dostupne su u sustavu Eventim.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X