BANDitos – prva domaća YouTube glazbena emisija

Emisiju je pokrenula nezavisna A-live Produkcija u svrhu promoviranja i upoznavanja medijski neeksponiranih bendova koji ne zaslužuju takav status. BANDitos svoju prvu (pilot) emisiju posvećuje bendu Šank?!.

BANDitos

“Dobrodošli u pola sata raskadrirane žute štampe i backstage zanimljivosti tematski vezanih uz ono što vam zbilja golica pažnju – ogoljena bendovska spika iz njihovog u vaš dnevni boravak neposredno prije no što svi skupa pođemo do obližnjeg kluba, birtije ili parkića. Odbijamo bacati prve mačiće u vodu! Iako svjesni da ima poprilično prostora za poboljšanja, gladni i željni sličnih sadržaja kroz nadu da dijelite tu našu žudnju, bacamo pred Vas ovu glazbeno-dokumentarnu-„više Show nego Biz” emisiju” – tim riječima najavljena je prva glazbena Youtube emisija serijala znakovitog naziva BANDitos.

Emisiju je pokrenula A-live Produkcija koja radi volonterski tj. “iz gušta jer nam fali takvih sadržaja dostupnih širim masama a i to su bendovi koji nisu medijski eksponirani, a zaslužuju to biti”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BhbVIV3QkNQ[/youtube]

Planirana periodika emisije je jedna emisija mjesečno, a nove epizode će biti postavljane na Youtube kanal svake prve subote u mjesecu.

“Potrebna nam je Vaša pomoć da ovaj format zbilja dođe do svih onih koji dijele naš interes za glazbu koja uistinu ne podlježe hiperprodukciji poput onoga što svakodnevno slušamo na radiju nego se stvaraju kvalitetne stvari koje imaju svoju vjernu publiku ali i frustraciju manjkavom validacijom onoga što radi hrvatska underground scena”, apelira A-live produkcija u opisu prve emisije koja je posvećena bendu Šank?! koji je nedavno napunio Veliki pogon Tvornice kulture.

Obzirom da je i Ravno do dna iz sličnih pobuda živ u internetskom eteru stoga i mi dajemo puno podršku BANDitosima. Možda neke od silnih nam telvizija sa šupljim programskim shemama uvide značaj ovakvog projekta. Stoga samo naprijed BANDitosi!

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X