Banjalučki saksofonist Deni Karalić objavio singl ‘Borba’

Reggae muzičar Danijel Deni Karalić iz Banjaluke objavio je novi singl, a u pitanju je instrumentalna reggae numera,koja nosi naziv ‘Borba’.

Danijel Deni Karalić (foto: Nina Vasilić)

Kompozicija “Borba” će se naći na Denijevom debitantskom projektu, EP izdanju “Revolucija”, baš kao i prethodni singl “Sloboda”, koji je objavljen krajem prošle godine.Izdanje “Revolucija” je banjalučki multinstrumentalist napravio sa brojim gostima te je i sam materijal potpisan kao Deni & Prijatelji.

“Numera “Borba” je nastala dok sam vježbao saksofon i pokušavao da dobijem najniži ton na tadašnjem instrumentu. Kada sam ga uvježbao, taj ton mi se dopao i počeo sam da se igram sa njim, a kao rezultat dobio sam melodiju koja čini glavnu temu ove pjesme”, izjavio je Deni.

EP “Revolucija” će činiti ukupno četiri pjesme ,a pored singlova”Sloboda” i “Borba”, naredna dva Deni planira objaviti tijekom narednih mjesec dana.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X