Barack i Michelle Obama producirati će ‘inspirativne’ filmove i serije za Netflix

Netflix je objavio vijest da je sklopljen ugovor s Barackom i Michelle Obamom po kojem će, bivši američki predsjednik i prva dama, za Netflix producirati filmove i TV specijale.

  • 5
    Shares
Barack i Michelle Obama s kćerima Sashom i Malijom u Green Roomu Bijele Kuće, 2009. (izvor: Wikipedia)

U priopćenju objavljenom jučer (21. svibnja), potvrđeno je da su Barack i Michelle Obama potpisali ‘višegodišnji sporazum o proizvodnji filmova i serija za Netflix, potencijalno uključujući i produkciju dokuserija, dokumentaraca i specijala’.

“Jedna od brojnih sitnih radosti koje su nas ispunjavale tijekom vremena provedenog u javnim službama bila je, između ostalog, i mogućnost upoznavanja ogromnog broja zaista fascinantnih ljudi iz svih grana javnog i drugog djelovanja i sada vidimo priliku da njihova iskustva prenesemo široj publici”, dodao je Obama u priopćenju.

“Zato smo, Michelle i ja, toliko uzbuđeni oko ove suradnje s Netflixom – nadamo se da ćemo uspjeti prezentirati sve one talentirane, nadahnjujuće i kreativne ljude koji su sposobni reproducirati empatiju i razumijevanje prema svojim bližnjima, nadamo se da ćemo uspjeti prenijeti njihov glas čitavom svijetu.”

New York Times je još u ožujku pustio vijest da su Obame u pregovorima s Netflixom kako bi “producirali visoko profilne TV projekte” koji bi, bivšem predsjedniku “osigurali globalnu platformu nakon njegova izlaska iz Bijele kuće”.

Ista je vijest sugerirala bi se u emisijama “istaknule inspirativne priče” umjesto što bi služile kao “izravni odgovor predsjedniku Trumpu i ostalim konzervativnim kritičarima”.

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X