Barack i Michelle Obama producirati će ‘inspirativne’ filmove i serije za Netflix

Netflix je objavio vijest da je sklopljen ugovor s Barackom i Michelle Obamom po kojem će, bivši američki predsjednik i prva dama, za Netflix producirati filmove i TV specijale.

Barack i Michelle Obama s kćerima Sashom i Malijom u Green Roomu Bijele Kuće, 2009. (izvor: Wikipedia)

U priopćenju objavljenom jučer (21. svibnja), potvrđeno je da su Barack i Michelle Obama potpisali ‘višegodišnji sporazum o proizvodnji filmova i serija za Netflix, potencijalno uključujući i produkciju dokuserija, dokumentaraca i specijala’.

“Jedna od brojnih sitnih radosti koje su nas ispunjavale tijekom vremena provedenog u javnim službama bila je, između ostalog, i mogućnost upoznavanja ogromnog broja zaista fascinantnih ljudi iz svih grana javnog i drugog djelovanja i sada vidimo priliku da njihova iskustva prenesemo široj publici”, dodao je Obama u priopćenju.

“Zato smo, Michelle i ja, toliko uzbuđeni oko ove suradnje s Netflixom – nadamo se da ćemo uspjeti prezentirati sve one talentirane, nadahnjujuće i kreativne ljude koji su sposobni reproducirati empatiju i razumijevanje prema svojim bližnjima, nadamo se da ćemo uspjeti prenijeti njihov glas čitavom svijetu.”

New York Times je još u ožujku pustio vijest da su Obame u pregovorima s Netflixom kako bi “producirali visoko profilne TV projekte” koji bi, bivšem predsjedniku “osigurali globalnu platformu nakon njegova izlaska iz Bijele kuće”.

Ista je vijest sugerirala bi se u emisijama “istaknule inspirativne priče” umjesto što bi služile kao “izravni odgovor predsjedniku Trumpu i ostalim konzervativnim kritičarima”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X