Barbara Munjas singlom ‘I Will Be Standing’ najavljuje novi studijski album

Studijski album dolazi u ožujku ove godine.

Barbara Munjas (Foto: Deana Kotiga)

Uz “I Will Be Standing” na nadolazećem albumu Barbarinih pjesama na engleskom jeziku, naći će se i prethodni uspješni singlovi “Gone back” i “Like I Wanted”.K

kao i iza svake tako se i iza nove Barbarine pjesme krije značajna tema o kojoj Barbara progovara na svoj jedinstven način i bez cenzure: “Uvijek smo nekako fokusirani na zaštitu svog fizičkog tijela, no manju pažnju posvećujemo zaštiti duše te vrlo lako padamo u kandže ‘vampira’ očarani njihovom slatkorječivošću, laskanjem i svojevrsnim trikovima kojima se koriste da bi se zakačili na našu energiju i crpili svjetlo života. Svijet je predivno mjesto ali je prepuno oportunista i manipulatora od kojih se trebamo zaštititi kako god znamo i umijemo. Vrebaju sa svih strana, a sve više preko ekrana kojima smo potpuno opijeni. Treba čvrsto utemeljiti vlastite granice, ograditi se vatrenim zidom i luksuz uvida u svoju privatnost i misli sačuvati samo za osobe koje to zaslužuju. Treba biti oprezan sa samoizlaganjem. Invazija na dušu vrlo lako, ako potraje duže, počne ispoljavati fizičke probleme tj. bolesti jer tijelo pamti sve emocije, čak ako ih mi ne zapamtimo, stoga je od iznimne važnosti čuvati se od takvih situacija da ne postanete drvo ugušeno bršljanom, da vas tuđa energija ne proguta. U glazbenom smislu “I will be standing” je svojevrsni indie funk folk koji dočarava suštinu, ono tradicionalno, iskonsko što sama tematika teksta i prožima.”

Bubanj je i ovog puta svirao Goran Salvi, bas gitaru svirao je Marko Kalčić koji je ujedno i masterirao pjesmu, Alen Bernobić je osim miksa, produkcije i aranžmana učestvovao svirajući klavijature i trube, a posebni gosti su ovoga puta Dino Kalčić na mandolini i gitari te Željka Veverec na thereminu. Pjesmu prati i intrigantni spot koji režijski potpisuje Deana Kotiga, a za kameru i montažu zaslužna je Ana Knežević.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X