Bat for Lashes: Brexit je bolan, ali morao se dogoditi

“Gledajući iz veće perspektive, Brexit je vrlo važan dio sloma dotrajalih političkih i ekonomskih modela.”

 

Bat for Lashes (Foto: David Shankbone/Wikipedia)
Bat for Lashes (Foto: David Shankbone/Wikipedia)

Natasha Khan, poznata kao Bat for Lashes, sudjelovala je na webchatu Guardiana u kojemu su je fanovi ispitivali raznolika pitanja. Otkrila je kojih pet filmova su joj najdraži, kako je bilo odrastati kao dijete profesionalnog squash igrača, kako je upoznala Muhameda Alija. Naposlijetku joj je postavljeno i pitanje kako se kao Britanka pakistanskih korijena osjeća zbog Brexita, na što je odgovorila razočarano, ali kako se nada da će ovo britansko glasanje o napuštanju EU ipak služiti kao upozorenje da je potrebna promjena.

“Želim naglasiti kako mislim da korporativne strukture svijeta ne služe općem interesu i, premda je ovo zastrašujuće vrijeme,  gledajući iz veće perspektive, Brexit je vrlo važan dio sloma dotrajalih političkih i ekonomskih modela”, rekla je među ostalim Natasha Khan.

Mnogi su glazbenici posljednjih dana dali svoje mišljenje o Brexitu. Anohni ga je nazvala “zatvorskom pobunom”, PJ je progovorila o njemu tijekom koncerta na Glastonburyju, dok su Thom Yorke, Nigel Godrich i Jarvis Cocker pristupili akciji za novi referendum, pozivajući ljude da potpišu peticiju.

 

 

 

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X