Beck kao Bowie za nova vremena

‘Sound & Vision’ izvode Beck i 167 članova orkestra u kampanji koja promovira reinvenciju klasike.

Beck - Sound And Vision

Unatoč ultra-korporativnoj poveznici između Becka i pjesme Davida Bowiea “Soound & Vision” uspjeh dijela neo-nostalgične kampanje Lincoln kompanije, Beck je uspio stvoriti novu viziju te pjesme uz pomoć 167 članova orkestra na pozornici koja je bila postavljena u punom krugu i tako posve apsorbirala publiku.

Koncept 360° pozornice ideja je slavnog redatelja Chrisa Milka koji je želio stvoriti ugođaj u kojem oni koji okružuju orkestar su sami okruženi glazbom. Beck se tako našao u centru pozornice, a njegov otac, David Campbell dirigirao je orkestrom sastavljenim od članova USC limene glazbe, Dap-Kings, CalArts ansambla udaraljkaških instrumenta karakterističnih za kulturu Indonezije, grupu peruanskih svirača karakterističnih charango andskih gitara, zborova Fred Martin’s iz Kolorada i L.A.’s Millenium, devet gitarista i svirača na theraminu.

Redatelj Milk za snimanje inovativnog glazbenog doživljaja iskoristio je 360° kamere i binauralnu tehniku snimana zvuka što će gledateljima omogućiti gledanje izvedbe iz bilo koje pozicije u dvorani.

Jučer postavljeni video na Youtube dosegnuo je do objave ove vijesti preko 40.000 pregleda. To sigurno neće biti krajnji doseg, jer Beck je ovog puta nadmašio sebe.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QnOmrDzRrGQ[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X