Beck u Britaniji osvojio vrh ljestvice najboljih albuma

‘Morning Phase’, 12 po redu studijski album ovog glazbenika s oduševljenjem dočekala i kritika i publika

Beck 'Morning Phase'

Na sva usta hvaljeni Beckov novi album “Morning Phase” prvi je na Britanskoj ljestvici albuma (UK top charts) i to ne bi bila vijest da Becku to nije prvi put. Od njegovog debi albuma “Golden Feelings” prošla je 21 godina.

“Morning Phase” je studijski album objavljen je ovog mjeseca od strane Capitol Records za SAD, te Virgin EMI za Britansko tržište, što je za Becka nova suradnja. Od prethodnog albuma “Modern Guilt” prošlo je punih šest godina, a isti se plasirao na najviše 9 mjesto spomenute ljestvice.

Novi album Times je proglasio “umjetničkim djelom”, Guardian ga je naslovio s “nešto najbolje od Becka do sada”, Sun je upotrijebio termin “remek djelo”, a New Yorker poručuje “takvi albumi ne događaju se puno puta u životu.” Album se opisuje kao Beck s albuma koji je već klasik “Sea Change” iz 2002. godine. Na albumu kao i na trenutnoj turneji uz Becka je pet pratećih glazbenika: Justin Meldal-Johnsen, Joey Waronker, Smokey Hormel, Roger Joseph Manning Jr. i Jason Falkner.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X