Belfast Food objavio novi album ‘Očekivanja’

Kada neodoljiva i pozitivna atmosfera spoji prave ljude na pravom mjestu, neminovno je da će onda i njihova kreativnost doći do izražaja. Upravo se to dogodilo Belfast Foodu kada su prije dvadeset godina osnovali bend i od tada u svojim pjesmama redovito donose dašak Irske i Kvarnera u radijski eter. S ciljem da obilježe veliku obljetnicu na pravi način, upravo ove godine objavili su svoj novi obljetnički album ‘Očekivanja’ te krenuli na promotivnu turneju.

Belfast Food 'Očekivanja'
Belfast Food ‘Očekivanja’

Novi album ”Očekivanja” donosi dvanaest pjesama i sniman je u razdoblju od 2011.-2016. u Rijeci u studijima ”Garaža” i ”GIS”. Kao gosti i suradnici na ovom albumu pojavljuju se Matej Zec i Davor Tomić Pinky, koji su s Belfast Foodom ujedno i producenti ovog izdanja, Mario Juničić kao ton majstor, Gea Antić – harfa na ”Karte na stol”, Ivona Maričić (E.N.I.) – vokal na ”Samo jedan glas”, te Marijan Orešković (trombon) i Anton Železnik (saksofon) na pjesmi ”Očekivanja”.

Fotografiju na naslovnici albuma snimila je Sunneva Birgisdóttir, fotografije benda i gostiju je snimio Petar Kürschner, dok je za likovno oblikovanje zaslužan Alen Širola.

Novi album Belfast Fooda ”Očekivanja” možete pronaći u Dallas Music Shopu Rijeka i svim ostalim glazbenim prodavaonicama.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xh_YjlA6waw[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X