Beogradska grupa Buč Kesidi postala nova koncertna atrakcija

Sastav Buč Kesidi rasprodao je i drugi beogradski koncert u prestižnoj dvorani Amerikana Doma Omladine Beograda. Tako će bend 21. i 22. prosinca nastupiti pred više od 1200 ljudi, što će biti njihov najveći solo koncert u Beogradu.

Buč Kesidi (Foto: promo)

Pored Beograda bend je nedavno imao i rasprodane koncerte u Novom Sadu i Kragujevcu, a pred njim su i dva rasprodata koncerta u Nišu dok se slična situacija očekuje i u Zaječaru i Banja Luci.

Buč Kesidi promoviraju novi album “Euforija” koji je već tjedan dana na listi najslušanijih na streaming servisu Deezer, a i naslovni singl je već danima u Music Trending listi Youtubea.

Nakon hit singlova „Nema ljubavi u klubu”, „Đuskanje ne pomaže” i „TIHO”, koji su bend vinuli u vrh srpske rock scene, stigao je dugo očekivani album koji je objavila izdavačka kuća Kontra. Na albumu, čiju produkciju potpisuje Milan Bjelica, nalazi se 10 pjesama kojima je bend redefinirao vlastiti zvuk i sceni ponudio jedan suvremeni pristup tumačenju rock glazbe glazbene produkcije. Album je je najavio novi singl pod imenom “Subota”. za koji je nedavno objavljen spot.

zagrebačka publika će bend moći poslušati uživo 23. siječnja u klubu Sax.

Preostali datumi zimske turneje:

7. prosinac – Zaječar – Omladinski centar
8. prosinac Niš – rasprodano
13. prosinac – Banja Luka – DKC Incel
21. prosinac – Beograd – Dom omladine – Amerikana – RASPRODATO
22. prosinac – Beograd – Dom omladine – Amerikana – RASPRODATO
17. sijačanj – Eurosonic festival u Holandiji
23. siječanj – Zagreb – Klub Sax
Veljača 2020. – MENT festival – Ljubljana

Zadnje od Vijesti

Umro je Bill Withers

Pjevač koji će zauvijek ostati upamćen po evergrinu 'Ain't No Sunshine' umro
Idi na Vrh
X