Bernarda u novoj live izvedbi pjesme ‘Colors’

U novom izdanju glazbenog projekta Moonlight Sessions gostovala je glazbenica Bernarda.

Bernarda na Moonlight Sessionu

U ovom glazbenom serijalu, koji je već dobro poznat svim ljubiteljima dobre glazbe diljem regije, Bernarda se predstavlja izvedbom pjesme “Colors” s kojom se natjecala na ovogodišnjem hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije „Dora 2021.“ U trenutku ove objave, ta izvedba ima blizu milijun pregleda na Youtubeu. Pjesmu „Colors“ napisala je zajedno s istaknutim skladateljem Borisom Milanovom, a ovaj put ju izvodi uz pratnju Moonlight Sessions benda u potpuno novom aranžmanu.

„Predivna atmosfera, fantastični glazbenici, pjesma – top, kad se to sve spoji nastaje stvarno jedno čudo. Toliko pozitivne energije, jedna takva živahnost, spontanost, razigranost, meni je bilo super iskustvo, nadam se i svima koji su sudjelovali. Nezaboravno! Uvijek ću se toga rado sjećati. Nikad nije dosta dobre muzike, dobre pjesme, treba nam to, a najviše sad u ovom ludom vremenu.“, kaže Bernarda.

„Moonlight Sessions” želi publici pružiti kompletan doživljaj izvedbe uživo, te promovirati glazbeno autorsko stvaralaštvo. Ujedno povećava ponudu online koncerata, a publici nudi vrhunski audio i video doživljaj, te upoznavanje novih glazbenika i izvođača.

Intek Music & Beyond Pines Films kao nositelji navedenog projekta zalažu se za promoviranje manje poznatih kvalitetnih glazbenika koji se ne pojavljuju često u medijima, te je publika nepravedno zakinuta za njihove vrhunske live izvedbe.

Bernarda Brunović je švicarska pjevačica hrvatskog porijekla. Usavršavala je pjevanje u Švicarskoj kod vokalnih mentora Ruth Ackermann i Franka Tendera. Nastupa od svoje 12. godine na raznim manifestacijama i festivalima u Hrvatskoj, Švicarskoj i Njemačkoj. Svojim osebujnim moćnim vokalom te iznimnim vokalnim sposobnostima istaknula se kao pjevačica kojoj dobro leži gospel, soul, blues i jazz. Gostovala je na brojnim festivalima i koncertima diljem Europe, te surađivala s mnogim glazbenicima i vokalnim sastavima (Marco Gottardi and the Silver Dollar Band, Volkshaus Zürich Gospel choir, Destiny Chukunyere i dr.).

Godine 2018. Bernarda je sudjelovala u njemačkom TV showu The Voice gdje se plasirala u polufinale. Bernarda je koautorica pjesme “All Of My Love”, predstavnice Malte na natjecanju Eurosong 2020. koju izvodi Destiny Chukunyere. Osvojila je 1. mjesto na Večerima Dalmatinske šansone Šibenik (2014. i 2016. godine), a natjecala se i na švicarskom izboru za Eurosong 2010. s pjesmom “Confidence” kada je osvojila drugo mjesto.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X