Besplatno skinite ‘Error. Spam’, novi album grupe Dogma

Nakon odličnog uspjeha sa prvim singlom ‘Ja želim biti to što jesam’ (spot je pogledan na YouTubeu više od 20.000 puta), grupa Dogma je u srijedu 7. studenog objavila novi studijski album ‘Error.Spam’ i poklonila ga svima putem besplatnog downloada.

Dogma

Album ‘Error. Spam’ može se besplatno downloadati sa stranica regionalnog MTV-a do kraja studenog.

Riječ je o četvrtom studijskom albumu pulske grupe Dogma na čijem snimanju se momcima iz benda pridružio i Nenad Sinkauz, član grupe East Rodeo. Album je sniman u pulskom studiju Partyzan, snimatelj je bio Ivo Lorencin, a za odličan producentski posao zaslužni su sami članovi grupe Dogma. Mix je rađen u ljubljanskom studiju Metro dok je mastering povjeren britanskom majstoru masteringa Streaky Geeju i njegovom Streaky Mastering Studiju (Depeche Mode, Groove Armadu, Mobyja, Kasabian, Fatboy Slima, Moloko, Death in Vegas…).

Na albumu ‘Error.Spam’ gostuju i mnogobrojni gosti (Ivan Arnold,  Branko Sterpin, Jasmina Makota, Tatjana Giorgi i dječji zbor ‘Čarobna frula’, Nataša Petric-Tasha, Davor Milovan-Bili, Ana Markanjević i Deni Mofrdin-Icon.), te Saša Antić iz grupe TBF koji gostuje u pjesmi ‘Trudiš se da budeš’ koja je ujedno i drugi singl sa novog albuma.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X