Beyonce iznenadila vizualno-konceptualnim albumom

Iako se po Internetima tipkalo kako će novi album Beyonce Knowels sazrijeti za objavu iduće godine, jutros je iznenadila fanove objavom albuma „Beyonce“ koji sadrži 14 pjesama i 17 spotova, a radi se o njezinom prvom konceptualnom albumu.

Beyonce - Peti album

Beyonce je album nazvala prema sebi, a okarakteriziran je kao njezin vizualni album s video spotovima za svaku pjesmu s težnjom davanja priče svakoj snimljenoj pjesmi pod Beyonceinim vodstvom i odlukom, a ne prema pravilima izdavača.

Pjevačica istaknula kako joj je dosta tradicionalne objave albuma gdje za nju njezin izdavač odlučuje kako i kada najaviti i predstaviti novu glazbu, pa je uz svesrdnu pomoć Jay-Z-ja objavila svoj konceptualni projekt bez ikakve promotivne kampanje – isključivo za fanove.

Na petom studijskom uratku gostovao je cijeli niz imena iz svijeta popularne glazbe kao što su Jay Z, Drake, Frank Ocean, Pharrell Williams, Timbaland, Michelle Williams, Kelly Rowland i Justin Timberlake, a kao posebno gostovanje istaknuta je njezina kći Blue Ivy u pjesmi „Blue.“

Odluku je na Facebooku objasnila sljedečim riječima: “Ja vidim glazbu. Ona je više od onoga što čujem. Kada sam povezana s nečim, odmah vidim sliku ili niz njih kako što je povezano s emocijom, uspomenom iz djetinjstva, mislima o životu, mojim snovima i maštarijama. I sve to je povezano s glazbom. Nisam željela objaviti glazbu na način kako sam to dosad činila. Dosadno mi je to.”

Album je već objavljen na iTunesima, a fizičko će izdanje biti objavljeno 20. prosinca, taman pred blagdansku kupovnu ludnicu.

Popis pjesama:

Pretty Hurts
Haunted
Drunk In Love (feat. Jay Z)
Blow
No Angel
Partition
Jealous
Rocket
Mine (feat. Drake)
XO
Flawless (feat. Chimamanda Ngozi Adiche)
Superpower (feat. Frank Ocean)
Heaven
Blue (feat. Blue Ivy)

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X