‘Bijela buka’ – Ivana Rushaidat prvim autorskim singlom najavljuje solo album

Spot za pjesmu ‘Bijela buka’ režirao je Radislav Jovanov Gonzo, dok montažu potpisuje Sandra Mitić.

Ivana Rushaidat
Ivana Rushaidat

Pjesma koja je izašla iz Yammat FM radionice dobila i svoje video izdanje. Spot za pjesmu „Bijela buka“ režirao je Radislav Jovanov Gonzo, dok montažu potpisuje Sandra Mitić. Spot je rađen u duhu TV nastupa bandova ’60-tih godina prošlog stoljeća, a sniman je u studiju Novalis u Zagrebu. Pjesmu “Bijela buka” autorski potpisuju Vlado Mirčeta, Ivana Rushaidat i Marta Muždalo dok je za produkciju zadužen Coco Mosquito.

„Osjećam se izvrsno, presretna sam što smo napokon izdali svoju prvu autorsku pjesmu. Nekako su se sve kockice posložile na svoje mjesto i to je to. Protekle dvije godine nastupala sam s bendom Little Drop Of Poison izvodeći obrade kultnog Toma Waitsa i drugih blues i pop velikana, no došlo je vrijeme i za autorski materijal.“- rekla je Ivana Rushaidat koja je prije tri tjedna s bendom Rakete predstavila pjesmu “Bijela buka”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qf6cGo30h3c[/youtube]

Pjesmom su Ivana i ekipa iz Yammata FM-a željeli postići drukčiji stilski izričaj. Žanrovski je riječ o popu s primjesama bluesa, a cijeli album bi trebao izaći do kraja ove godine. Članovi pratećeg benda Rakete su redom: Vlado Mirčeta, Miroslav Lehpamer – bubanj, Mario Rašić- bas, Vibor Čerić- klavijature, Mario Bočić- sax, Antonio Geček- truba. Na pjesmi “Bijela buka” gostovali su još i Matija Antolić- klavijature i Miron Hauser – trombon.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X