Bijesni Hrvati pokrenuli peticiju protiv Leta 3, kažu da promoviraju sotonizam

Peticija ‘Ukinimo nastup ‘Let 3 – a’ na Euroviziji’ (sic) skupila je više od 600 potpisa.

Let 3 na Dori 2023. (Izvor: Youtube / HRT)

“Potpusujem jer ovakvi nemogu prestavljati nas Hrvate,” napisao je Mato. “NE želim da mene predstavljaju igdje ovakovi nekvalitetni muzikanti – lakrdijaši,” kaže Ruža. “Ovo nisu osobe koje bi predstavljale hrvatsku na euroviziji. Nismo mi idioti kakvim nas ovi predstavljaju, ” piše Dolores. “Promoviraju satanizam,” misli Bojana.

Ovo su tek prvi u nizu komentara na peticiji koja je pokrenuta nakon pobjede Leta 3 na Dori, a koja je u četiri dana skupila više od 600 potpisa bijesnih Hrvata koji smatraju da lik i djelo riječkih rokera, kompozicija “Mama ŠČ!”, nije dostojna predstavljati njihovu zemlju na anualnom glazbenom natjecanju poznatom kao Eurovizija.

Zrinka ne želi da joj “zemlju predstavljaju muškarci koji se odjevaju poput žena”, a Vlado “nastranosti i poremećena transrodna ideologija i pederi”. “Takve nakarade ne smiju predstavljati ovu napaćenu i otuđenu nam domovinu,” smatra Ivica, a i Zoran njihov nastup smatra “nakaradnim, pogotovo za oči maloljetne djece”. I Jelena misli da su Letovci “nemoralni” i da nisu “za gledatelje do 18 godina”. Goran također smatra da je u pitanju “čisti sotonizam na bini”.

Za to vrijeme, Hrvatska raste na eurovizijskim kladionicama. Prije Dore bila je na 29. mjestu, a nakon pobjede Leta 3 uspela se do za čak 14 mjesta i sada je petnaesta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X