Bilk uz objavu novog albuma ‘Quantum Status’ izbacili i lyrics video singl ‘LOVE4androids’

Mogu li roboti, paranoični ili ne – voljeti? ‘LOVE4androids’ je kratka pop pjesma neuobičajene forme. Bavi se osjećajima čovjekolikih robota i onih koji se tako osjećaju, napisana prije negoli je ‘android’ počeo konotirati operativni sustav telefona.

  • 3
    Shares
Bilk ‘LOVE4androids’

Prošlog su tjedna Bilk, pioniri zagrebačke live elektronske scene najavili svoj novi album “Quantum Status”, te objavili drugi singl imena “LOVE4androids” kojeg prati i lyric video.

Autori glazbe su Edi Grubišić Cipal, Tin Oberman i Luka Vrbanić. Pjesmom dominira izlomljeni groove kojeg čine izrazito prezentan akustični bubanj (Edi) i bas gitara (Luka), utopljena u slojevima jeke i odjeka zajedno sa slojevima sintesajzera.

“Love4ANDROIDS” snimali su na više lokacija u Zagrebu Marko Pelaić, Hrvoje Pelicarić i Tin Oberman, miksao Tin Oberman, a masterirao Norman Nietzche (Calyx Mastering). Može se pronaći na B strani Kvantnoga statusa.

Kvantni status je vani zahvaljujući Aquarius Recordsu. Nalazi se na svim uobičajenim digitalnim servisima, a fizičko izdanje na 12” vinilu u glazbenim dućanima je u prodaji.

Quantum Status donosi 10 pjesama:

A1. THISisWHATshouldBE
A2. like2DANCE
A3. BEATSin2bits
A4. NIPPONnipples#
A5. tryNOT2
B1. dreamSTEPS
B2. LOVE4androids
B3. elle est faux
B4. nippon #036
B5. quantumSTATUS

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X