Billy Corgan predstavlja ‘The Smashing Pumpkins project’

Na SXSW (South by Southwest) festivalu i konferenciji frontmen grupe The Smashing Pumpkins iskoristiti će pozornicu konferencijske dvorane kako bi predstavio svoje planove za novi album ‘Oceania’.

Billy Corgan (Foto: Wikipedia)

Corganov plan je predstavljati pjesmu po pjesmu zajednici na mreži, ne odskače previše od klasičnog koncepta izdavanja singlova.

“Usko surađujem sa super-fanovima kao vratarima koji će pomoći interakciju na principu fan2fan u svrhu promocije bloga The Smashing Pumpkins i održavanja nekoliko društvenih mreža koje bend okuplja.” izjavio je Cogan za Mashable.com. “Koncept da uopće ne objavljujemo normalnu ploču ima ključ u tome da uz objavljene singlove ne radimo viralni video već pružamo potpuno online iskustvo.”

Što god to značilo Billy Corgan će razjasniti na seminaru pod nazivom “The End of Business As Usual”, koji se održava u sklopu SXSW u Austinu, u američkoj državi Texas.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X