Black Midi ima novi singl ‘Sugar/Tzu’

Na svim digitalnim streaming platformama objavljen je ‘Sugar/Tzu’, posljednji video i singl londonskog benda Black Midi s njihovog predstojećeg albuma ‘Hellfire’.

black midi (foto: Atiba Jefferson)

Britanska grupa Black Midi koju čine Geordie Greep (gitara, vokal), Cameron Picton (bas, vokal) i Morgan Simpson (bubnjevi), predstavlja „Sugar/Tzu”, posljednji singl prije objave njihovog novog, trećeg albuma “Hellfire” koji izlazi ovog petka, 15. srpnja za Rough Trade Records.

Nakon “Eat Men Eat” i glavnog singla “Welcome To Hell,” “Sugar/Tzu” nastavlja stopama koncepta nadolazećeg albuma: pričom u prvom licu moralno sumnjivih likova. Kako to Greep opisuje: „Ako je “Cavalcada” bila drama, “Hellfire” je poput epskog akcijskog filma. Ima izravnih i dramatičnih monologa, blistavo privlačnih našem degradiranom osjećaju za dobro i pogrešno. Nikada niste sasvim sigurni da li da se smijete ili se užasavate.”

Objavljen zajedno sa spotom koji je režirao Noel Paul, „Sugar/Tzu” govori o futurističkom boksačkom meču smještenom u 2063. između Sun Sugar i Sun Tzua, kome život oduzima mladi serijski ubojica, a priča je ispričana uz elektro-prog-jazz glazbenu podlogu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X