Bobo u duetu sa Sašom Antićem opjevao dužničko ropstvo

Momci iz TBF-a nisu zamjerili Saši Antiću gostovanje na najnovijoj pjesmi uvijek originalnog Bobe jer se odlično uklapa u njihov glazbeni svjetonazor koji nalaže da pjesma uz pamtljivu melodiju i pametan tekst mora publici odaslati i smislenu poruku, a pjesma ‘E, moj Damire’ to svakako čini.

Bobo i Saša Antić (Foto: Hrvoje Banić)

Prevelike želje, premale mogućnosti čovjeka lako gurnu preko ruba, a glavni lik pjesme Damir je personifikacija čovjeka kojemu je u današnjem svijetu bezgranične ponude teško ostati skroman. Intrigantan tekst pjesme zajedno potpisuju Saša i Bobo, koji je isti i uglazbio, dok su za aranžman zaslužni Bobini stalni suradnici Goran Martinac te Predrag Martinjak.

Snimanje dinamičnog videospota u režiji Svena Čustovića i Bobe uključivalo je scene potjere pri kojima su Saša i Bobo pokazali zavidno glumačko umijeće, ali i odličnu fizičku kondiciju koja će im trebati na zanimljivom live nastupu koji pripremaju za nadolazeći Zagrebački festival koji će se održati 25. siječnja.

Singl “E moj Damire” najava je novog, trećeg Bobinog studijskog albuma koji će sadržavati već objavljene hitove kao što su “Na zidiću”, “Ninočka”, “Dim”, “Outlet”, ali i nekoliko novih uspješnica kojima Bobo, na sebi svojstven način, progovara o društvenim temama koje nas okružuju naglašavajući svu njihovu ironiju. Obzirom na nazive prva dva albuma, “Bobotomija” i “Bobdukcija” ne sumnjamo da će i novi biti jednako upečatljivog naslova.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X