Bohemija priča o ljubavi, strasti i požudi kroz spot za pjesmu ‘Prsla sam’

Bend Bohemija iz Niša predstavlja najnoviji video spot za pjesmu ‘Prsla sam’. Spot je emotivan prikaz strasti i intimnih odnosa dočaran kroz prizmu talentiranog niškog redatelja Stefana Krasića.

Bohemija ‘Prsla sam’

“Prsla sam” iznosi duboku poruku o ljubavi, požudi i promjenama koje ove stvari mogu donijeti u našem životu, dobrim i lošim. Kroz karakteristično smjenjivanje muškog i ženskog vokala, upečatljive stihove i glazbu, Bohemija nas vodi na putovanje ispunjeno čežnjom, ali i iskrenim emocijama.

Spot za pjesmu “Prsla sam” režirao je Stefan Krasić, čiji prethodni radovi su se istakli svojom originalnošću i kreativnošću. Krasić je majstorski uhvatio esenciju pjesme i prenio je na ekran kroz snažnu vizualnu interpretaciju.

“Bili smo oduševljeni Stefanovim radom na spotu. Njegova sposobnost da prepozna suštinu pesme i pretoči je u vizuelno remek-delo bila je izvanredna. Verujemo da će publika biti isto toliko oduševljena kao i mi”, izjavio je Mihajlo Ivanović, basist benda Bohemija.

Singl “Prsla sam” je objavljen u sklopu albuma “Putujemo”, Bohemijinog trećeg po redu. Bend je do sada objavio tri spota u okviru promocije trećeg albuma, za pjesme “Levo oko”, “Sidro” i “Putujemo”. Režiju za prva tri spota potpisuje još jedan niški redatelj — Vladimir Đorđević, a pjesma “Putujemo”bila je broj 1 singl na Nevidljivoj Top Listi od 4. svibnja ove godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X