Bon Jovijeva turneja ‘Because We Can’ postala ‘Because We Can’t’

U nedjelju Bon Jovi nisu bili baš sretni jer se nastup u Washington DC-u, prvi na novoj turneji ‘Because We Can’ pretvorio u ‘Because We Can’t’. Oko 90 centimetara snijega onemogućilo je publici dolazak na koncert uslijed proglašenja izvanrednog stanja u državi Connecticut.

Bon Jovi na maksimirskom stadionu (Foto: Zoran Stajčić)

No pored tih problema kojima se Svevišnji zna našaliti s planovima smrtnika, vječiti dječak Jon Bon Jovi počeo je pokazivati i prve znake starosti.

Unatoč vrelu novih glazbenika na sceni, pedesetogodišnji Jon Bon Jovi izrazio je zabrinutost jer ljudi više nisu zainteresirani za dobre pjesme.

U intervjuu za britanski Star američka rock zvijezda raspričala se o glazbenim ukusima.

“Boy bendovi imaju svoje mjesto, ne može se One Direction uspoređivati s Adele ili Mumford & Sons čiji su talenti osnažujući. Drago mi je vidjeti kako se nastavlja talent jer sam zabrinut za ovu generaciju koja ne posvećuje pažnju glazbi.”

“Danas mnogi postaju umjetnici putem talent show programa,” rekao je frontmen benda Bon Jovi i izrazio sumnju u uspjeh da bi oni kao bend u svoje vrijeme uspona bili na to prisiljeni.

“Ja sam imao 21 godinu za pisanje svog prvog albuma. Danas se ogromna pozornost usmjeri na nekoga i zatim se odličan album očekuje u roku od šest tjedana.”

Na pitanje kako život na visokoj nozi utječe na odnose s bliskom osobom, Jon je sa smiješkom potvrdio kako je bio sretne ruke: “Imam divnu djevojku koja me još voli, posrećilo mi se iz prve.” Dorothea Hurley i John u braku su od 1989. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X